5 Tips voor als je onderweg bent

Naar het buitenland voor werk? Een weekendje weg? Op zaterdag naar de voetbal met de kinderen? Wanneer je niet thuis bent kan het lastig zijn om te eten zoals je zou willen.

Daarom 5 tips om je ook in die situaties aan je plan te houden.

 

+++++

 

In de meest ideale situatie zit je aan de eettafel rustig te eten en te genieten van je maaltijd. Zonder haast, zonder stress.

In werkelijkheid ben je de tijd compleet uit het oog verloren, haast je je snel naar de school van je zoon om hem op te halen en naar zijn training te brengen en ben je helemaal vergeten om iets te eten.

Of misschien heb je snel een reep, een banaan en wat nootjes op.

Mijn punt is, niet iedere dag zal verlopen zoals je zou willen. Daarom kan het handig zijn om op deze momenten over handigheidjes te beschikken die je kunnen helpen je aan je plan te houden.

Klik op de infographic om deze op te slaan.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Wil je hulp om de sterkste, gezondste en fitste versie van jezelf te worden?

De meeste mensen weten dat het eten van vers, onbewerkt eten en minder snacken, de sleutel is tot het krijgen van de gezondheid en het lichaam dat ze willen. Maar ze hebben hulp nodig om erachter te komen hoe ze dit in hun dagelijks leven kunnen verwerken. In combinatie met alle andere prioriteiten en dagelijkse verantwoordelijkheden.

Zodat ze niet alleen resultaat halen voor een korte periode, maar voor de rest van hun leven.

 

Interesse in persoonlijke coaching?

Als je interesse hebt in persoonlijke coaching en hier meer over wilt weten, vul dan onderstaand contactformulier in. En ik zal binnen 24 uur vrijblijvend contact met je opnemen.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]