Het geheim van discipline

Vorige week gaf ik een presentatie bij een groot bedrijf in Rotterdam. Aan het eind van deze presentatie stelde een mevrouw mij de volgende vraag:
“Als ik begin met afvallen/gezond eten gaat dit mij in het begin goed af. Ik ben enorm gemotiveerd. Maar na een paar weken verdwijnt de motivatie en kan ik niet de discipline opbrengen om door te blijven gaan. Hoe kan ik deze discipline ontwikkelen?”
In bovenstaande video vertel ik je mijn antwoord en geef ik je praktische tips over hoe jij dit kun toepassen in jouw leven.

+++++++

 

Samenvatting:

  • De mensen die hun gewichtsverlies doelen behalen hebben niet meer discipline dan jij, ze hebben hele sterke redenen.
  • Door jezelf 5x de vraag “waarom?” te stellen kom jij erachter wat die sterke reden voor jou is.
  • Schrijf deze reden op, gebruik het als je achtergrond, hang het thuis ergens op, zodat je vaak aan die reden herinnerd wordt en de moeilijke momenten veel makkelijker zult doorkomen.

 

Kijk de gehele video voor alle tips

Als je het soms moeilijk vindt om de discipline op te brengen om je doelen te halen qua gewichtsverlies is dit een video die je moet zien.

Het is tijd om het “geheim van discipline” met je te delen!

 

Extra voorbeeld:

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Wil je hulp om de sterkste, gezondste en fitste versie van jezelf te worden?

De meeste mensen weten dat het eten van vers, onbewerkt eten en minder snacken, de sleutel is tot het krijgen van de gezondheid en het lichaam dat ze willen. Maar ze hebben hulp nodig om erachter te komen hoe ze dit in hun dagelijks leven kunnen verwerken. In combinatie met alle andere prioriteiten en dagelijkse verantwoordelijkheden.

Zodat ze niet alleen resultaat halen voor een korte periode, maar voor de rest van hun leven.

 

Interesse in persoonlijke coaching?

Als je interesse hebt in persoonlijke coaching en hier meer over wilt weten, vul dan onderstaand contactformulier in. En ik zal binnen 24 uur vrijblijvend contact met je opnemen.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]